Toerist info

Flyer Welkom in Genemuiden

De diverse organisaties die zich bezighouden met cultuur, muziek, geschiedenis en kunst in Genemuiden hebben in 2022 meerdere keren samen om tafel gezeten. Het gaat om TIP, Het Oude Stoomgemaal, Orgelcomité, Tapijtmuseum, Historisch Centrum én het Kunstenaars Collectief.

Het resultaat van deze samenwerking heeft geleid tot de uitgave van de folder “Welkom in Genemuiden”. In deze folder kunt u lezen welke activiteiten er in 2022 in Genemuiden worden gehouden. Zo kunt u in één oogopslag zien waar en wanneer u bij één van de initiatiefnemers terecht kunt. De folder is gesponsord door Prestige Print & Sign, waarvoor we Einbert van Rees van harte willen bedanken.

Enkele activiteiten waarin de samenwerking is gezocht zijn op 10 september (Open Monumentendag), 17 september (Genemuiden Kamerbreed) en 18 oktober (Biestemark). Uiteraard is iedereen tijdens deze dagen én ook op de andere momenten van harte welkom.

“Welkom in Genemuiden” is te verkrijgen bij de deelnemende organisaties en eventueel ook te downloaden via de website van het Oude Stoomgemaal.

iconOntdek Genemuiden

iconTapijtstad Genemuiden

Welkom in Genemuiden: dé Tapijtstad van Nederland! Want vloerbedekking uit Genemuiden gaat de hele wereld over. Die industrie, stadsbranden, overstromingen, de ligging en de karaktervolle inwoners, maken Genemuiden tot een bijzonder stadje. Ontdek de sfeer en de verhalen.

Wat wil jij doen?