Overnachten

Wilt u nog iets langer blijven in Genemuiden? Boek dan een Bed&Breakfast in de buurt voor een ontspannen overnachting.

Boerendiekhuus

| rust, ruimte en natuur

Het Boerendiekhuus is een gastvrije plek waar gasten genieten van rust, natuur, het boerenleven, spel en de verse streekproducten uit het Nationaal Landschap IJsseldelta. Er zijn verschillende Bed en Breakfast kamers en een aparte ontbijtruimte. Gasten kunnen de boer meehelpen met het voeren van de schapen en kalfjes. Het bedrijf richt zich op duurzaam ondernemen. Alle stroom die gebruikt wordt op de boerderij en in de gastenverblijven is afkomstig van zonnepanelen op de ligboxenstal.

| het Weidevogelhuus

De geheel vrijstaande groepsaccommodatie, Weidevogelhuus telt 32 bedden en een aparte ontbijtruimte. Verder is er van alles te doen. Kinderen kunnen gebruik maken van een speelstal met hierin een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel, maar er zijn ook skelters.

Pieperhorizon

| hobbyboerderij met luxe gastenverblijf

In het prachtige weidse polderlandschap "de Pieper" is op onze hobbyboerderij met luxe sfeervolle gastenverblijf de Pieper Horizon gerealiseerd. Met dit verblijf willen we onze gasten kennis laten maken met de rust, ruimte en dieren van het platteland

Zeediekhoeve

| vakantieboerderij

Tijdens uw verblijf in de luxueuze Zeediekhoeve kunt u genieten van een heerlijke ontspannen vakantie. De Zeediekhoeve is rookvrij en uitgerust van vele zit-, eethoek- en slaapgelegenheden. Of u nu samen komt of met uw kinderen, het zal u aan niets ontbreken. Ook voor logies.