Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schilderclub “de Meente” presenteert zich.

24 maart @ 8:00 am - 15 juni @ 5:00 pm CET

Gedurende meer dan tien jaar is in De Meente een schilderclub actief. Op uitnodiging van t Olde Staduus exposeren de leden van deze club in t Olde Staduus tot ongeveer midden juni. Dan zal het expositiestokje worden overgedragen aan de “jonge mantelzorgers” in Zwartewaterland.

Op dinsdag 2 april wordt door de club de laatste creatieve sessie van dit seizoen gehouden. En tot grote vreugde van t Olde Staduus, komt de schilderclub deze laatste keer bij elkaar boven in de hal in ’t Olde Staduus. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

De club o.l.v. Marie Post – Eenkhoorn ontvangt u graag vanaf 13.00 uur op deze middag.

Uiteraard kunt u de expositie bewonderen, maar ook van gedachten wisselen en info vragen aan de schilderleerlingen. Hoe doen ze dat toch! En wie weet is schilderen ook wat voor u en wilt u met ingang van het nieuwe seizoen lid worden van deze club en uw creatieve mogelijkheden uit breiden. En mee doen met een ontspannende hobby in een gezellige sfeer. Elke twee weken verzekerd zijn van een zeer gezellige middag.

Buiten deze middag is de expositie alle dagen te bezichtigen tijdens de openingsuren van ’t Olde Staduus.

De meeste dagen vanaf ’s morgens 10.00 uur tot het eind van de middag, ’s zaterdag alleen ’s morgens, op verzoek zijn er ’s middags ook mogelijkheden.

Gegevens

Begin:
24 maart @ 8:00 am
Einde:
15 juni @ 5:00 pm
Evenement Tags:

Locatie

‘t Olde Stadhuus
Havenplein 1
Genemuiden, 8281 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038 – 82 00 346
Website:
http://www.toldestaduus.nl