Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Biestemerk in ‘t Olde Staduus

10, oktober, 2018 - 16, oktober, 2018

‘T Olde Staduus is komende dinsdag met de Biestemerk de hele dag geopend en zit boordevol activiteiten. Met recht op deze dag het bruisend centrum van Genemuiden.
De dienst gemeentewerken organiseert de markt vanuit de hal op de begane grond. Voor vragen kunt u daar dus terecht.

Op de eerste verdieping, hal en vergaderzaal is Woord en Daad en de Bond tegen het vloeken te vinden. Veel mooie en lekkere dingen te koop.

Dancing Devotion geeft een open les op de zolderverdieping van 16.00 – 18.00 uur

De exposite van mevrouw Maria vdSpek – Vissscher is in de bovenhal te bewonderen en beslist de moeite waard om even langs te komen. En dan vooral het oude torenuurwerk niet vergeten.

In t winkeltien op de begane grond is van alles te koop, zoals steigerhoutproducten, kunnen ook besteld worden, bankjes, snijplanken en geboortekaartjes, doppers, lekker snoepje voor onderweg, bonnen van Zin voor de lunch, koffie of high tea. Ook de bakproducten, speculaasbrokken, kokosmakronen, boterkoeken  van Philadelphia zijn te koop. Wie zelf aan de slag wil, kan meel van de Korenmolen de Zwaluw kopen, verzekerd van lekkere pannenkoeken en kruidkoek. En speciaal vandaag is de  home made advocaat van Tiny Altena verkrijgbaar. Zij staat voor de ingang van t Olde Staduus en u kunt haar overheerlijke advocaat ook proeven. Er is een aanbieding van de midi potten, twee voor € 8,00 ipv 9,00.

Het assortiment in de winkel wordt steeds uitgebreider, zo zijn er naast de grote vlaggen van Gaellemuun, ook kleine vlaggetjes voor op de boot, tent of caravan verkrijgbaar. En wie het buiten nog gezellig wil maken, kan ook buitenkaarsen, fakkels en houtjes van Philadelphia  kopen. En dan is de overheerlijke honing van Bloemert uit Staphorst te koop.

Bij het Toeristisch Informatie Punt  zijn wandel- en fietsroutes te koop. Ook de nieuwe wandelroute “het Christoffelpad”. Er zijn leuke vakantiekaarten van Genemuiden te koop en tevens mooie kaarten van Mariska en Floris.

U bent welkom voor koffie/thee met cake erbij. Zowel boven in de hal bij Woord en Daad als in t winkeltien.  Bij de boden van t Olde Staduus kunt u de hele dag terecht voor informatie over t Olde Staduus terecht. Ons nieuwe telefoonnummer is 038 – 8200346.

Gegevens

Begin:
10, oktober, 2018
Einde:
16, oktober, 2018
Evenement Tags:

Locatie

‘t Olde Stadhuus
Havenplein 1
Genemuiden, 8281 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038 – 82 00 346
Website:
http://www.toldestaduus.nl