iconJR Schoenmode

Wij zijn Jan-Rein en Herma van Rees. Onze winkel in Genemuiden bestaat 12 jaar. De winkel die dateert uit 1868, ligt in het hart van de stad en is twee jaar geleden verbouwd tot een winkel van nu. De antieke toonbank en de gezellige zithoek achterin de zaak waar de koffie en warme kruidkoek voor u klaar staat zijn sfeerbepalend.

Onze passie

Onze passie is natuurlijk schoenen. Het mooie van ons vak is dat we uw outfit afmaken met telkens weer die bijzondere schoen die onze collectie zo van anderen onderscheidt. Een enthousiaste klant is voor ons als brandstof voor een auto. Het is een kroon op ons werk.

De collectie

We bezoeken beurzen in binnen- en buitenland en gaan voor kwaliteit en de mooiste collecties. Ook zijn we altijd opzoek naar die bijzondere schoen en nieuwe merken en soms vallen er merken af. Wij spelen in op de trend van het moment. Uiteraard vindt u bij ons ook de traditionele collectie.

Accessoires

Naast onze schoenen en laarzen bieden wij u ook stijlvolle accessoires aan die het geheel tot een harmonieus plaatje vormen. Hoe bijzonder is het om naast de schoen, ook de tas, de sjaal, het collier of handschoen in dezelfde kleurnuance te kunnen kopen.

Welkom !

Wanneer u ook komt, vroeg of laat in het seizoen : U bent van harte Welkom. Onze collectie is voortdurend in beweging en onze voorraden zijn beperkt. Wat er vandaag is, kan er morgen niet meer zijn want : mooi is mooi en goed is goed. Kom kijken en overtuig u zelf. Wellicht tot ziens.

iconAlgemene gegevens

Contact

iconLangestraat 15
8281 AE Genemuiden

icon 038 385 4599

icon info@jrschoenmode.nl

icon http://www.jrschoenmode.nl/index.php?page=home

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 21:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten