iconArrangementen

Smultoer Zwartewaterland

Streekarrangement — Maximaal 20 personen — € 19,95 p.p.

Fietsen langs de mooiste en de lekkerste plekjes Houd je van lekker eten, gezellige plaatsjes en de natuur? Dan is de Smultoer Zwartewaterland echt iets voor jou. Op een leuke ontspannen manier fiets je via een route 25 kilometer door de mooiste plekjes van Zwartewaterland en ga je zelfs met een veerpont over het water.

Je kunt er echt een leuk dagje uit van maken. Bij de route zijn 5 smulstops inbegrepen, zodat je kunt genieten van heerlijke lekkernijen bij knusse restaurants. Onderweg passeer je gezellige plaatsjes, leuke winkeltjes en idyllische havens.

Houd je van de natuur? Dan zullen het Zwartewatersklooster met zijn mooie natuur en de Hasselterdijk langs het rustgevende Zwarte Water vast bij je in de smaak vallen.

Meer arrangementen

iconOntdek Genemuiden

iconTapijtstad Genemuiden

Welkom in Genemuiden: dé Tapijtstad van Nederland! Want vloerbedekking uit Genemuiden gaat de hele wereld over. Die industrie, stadsbranden, overstromingen, de ligging en de karaktervolle inwoners, maken Genemuiden tot een bijzonder stadje. Ontdek de sfeer en de verhalen.

Wat wil jij doen?