iconArrangementen

Stadswandeling Genemuiden

Stadsarrangement — Maximaal 20 personen — minimaal € 25,00 per groep

Tijdens de stadswandeling maakt u in ruim een uur kennis met de geschiedenis van het stadje Genemuiden. De voettocht door het oude binnenstadje leert u ook hoe de huidige tapijtindustrie is opgekomen.

U dwaalt door het Springerpark met het oorlogsmonument. Op deze strategische plek, verrees het zogenaamde Blokhuis, dat maar kortstondig mocht bestaan. Het boekje met de stadswandeling is in Genemuiden verkrijgbaar bij de plaatselijke boekhandels, musea en het Touristisch Informatiepunt in Genemuiden voor € 2,50. Een groepswandeling onder leiding van een gids kan ook. Kosten voor deelname aan deze wandeltocht zijn € 5,00 p.p. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met de gids dhr. G.J. Westhoff, tel 038-3857966. G.J. Westhoff is ook auteur van diverse (historische) boeken.

Meer arrangementen

iconOntdek Genemuiden

iconTapijtstad Genemuiden

Welkom in Genemuiden: dé Tapijtstad van Nederland! Want vloerbedekking uit Genemuiden gaat de hele wereld over. Die industrie, stadsbranden, overstromingen, de ligging en de karaktervolle inwoners, maken Genemuiden tot een bijzonder stadje. Ontdek de sfeer en de verhalen.

Wat wil jij doen?