iconArrangementen

Speurtocht voor kinderen

Stadsarrangement — Minimaal 1 personen — € 1,00 p.p.

Op zoek naar een kinder activiteit? Dan is de Speurtocht Genemuiden een aanrader. De Speurtocht is gericht op kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.

 Al zoekend langs oude geveltjes, straatnaamborden en historisch straatmeubilair krijgen ze een heel stuk Genemuider geschiedenis mee, waarbij diverse dwarsverbanden met de vaderlandse geschiedenis worden gelegd. Speurtocht Genemuiden is vanwege de mooie, grote kleurenfoto’s en overzichtelijk layout een aansprekend boekje voor de jeugd. Daarnaast zijn de antwoorden makkelijk en snel in te vullen. De route duurt ongeveer 1 ¼ uur. De goede antwoorden kunnen na afloop op vertoon van het ingevulde boekje in ’t Olde Staduus opgehaald worden. De Speurtocht kost € 1,- en loopt vrijwel gelijk op met de Stadswandeling.

Meer arrangementen

iconOntdek Genemuiden

iconTapijtstad Genemuiden

Welkom in Genemuiden: dé Tapijtstad van Nederland! Want vloerbedekking uit Genemuiden gaat de hele wereld over. Die industrie, stadsbranden, overstromingen, de ligging en de karaktervolle inwoners, maken Genemuiden tot een bijzonder stadje. Ontdek de sfeer en de verhalen.

Wat wil jij doen?