icon Agenda

Welkom in Genemuiden

  • 1 juni 2022
  • 't Olde Staduus

De diverse organisaties die zich bezighouden met cultuur, muziek, geschiedenis en kunst in Genemuiden hebben in 2022 meerdere keren samen om tafel gezeten. Het gaat om TIP, Het Oude Stoomgemaal, Orgelcomité, Tapijtmuseum, Historisch Centrum én het Kunstenaars Collectief.

Het resultaat van deze samenwerking heeft geleid tot de uitgave van de folder “Welkom in Genemuiden”. In deze folder kunt u lezen welke activiteiten er in 2022 in Genemuiden worden gehouden. Zo kunt u in één oogopslag zien waar en wanneer u bij één van de initiatiefnemers terecht kunt. De folder is gesponsord door Prestige Print & Sign, waarvoor we Einbert van Rees van harte willen bedanken.

Enkele activiteiten waarin de samenwerking is gezocht zijn op 10 september (Open Monumentendag), 17 september (Genemuiden Kamerbreed) en 18 oktober (Biestemark). Uiteraard is iedereen tijdens deze dagen én ook op de andere momenten van harte welkom. “Welkom in Genemuiden” is te verkrijgen bij de deelnemende organisaties en  ook te downloaden via de website van het Oude Stoomgemaal of via de onderstaande link.

iconPDF downloaden

download hier de flyer

 

iconWat is er nog meer te doen?

vanaf 11 mei
Welkom TIP-TOP ondernemers

Welkom TIP-TOP ondernemers

11 mei 2022 't Olde Staduus
vanaf 18 mei
NIEUW! De ANWB IJsseldelta Fietsvierdaagse

NIEUW! De ANWB IJsseldelta Fietsvierdaagse

18-21 mei 2022 IJsseldelta
vanaf 20 mei
Smultour Zwartewaterland

Smultour Zwartewaterland

20 mei 2022 Zwartewaterland
Bekijk alle activiteiten