icon Agenda

Expositie Ongekend Talent

  • 10 maart 2023
  • 't Olde Staduus

Het is weer zover, wij als organisatie van Kunstgilde Genemuiden gaan deze week de nieuwe expostie ‘’Ongekend Talent’’ inrichten. Het is ons gelukt om een geheel nieuwe groep creatieve schilders, deze zomer, een podium te geven op de eerste verdieping van ’t Olde Staduus.

De opening vindt plaats aanstaande vrijdag 10 maart ’23 om 16.30 uur. Deze opening wordt gedaan door Eppo Schmidt. Eppo is bij velen bekend als de tekenleraar van de MAVO, maar inmiddels ook als multidisciplinaire kunstenaar, woonachtig te Hasselt. Eppo is dit jaar onze creatieve gastkunstenaar, die enkele werken beschikbaar heeft gesteld voor de expositie. Maar tevens ook bereid is om zaterdag 13 mei te assisteren bij de collectieve buitenschilderdag in het plantsoen van Genemuiden. Op deze dag, bij goed weer, hopen we vele amateurschilders aan het werk te zien, gewoon in de buitenlucht.

Dit evenement wordt gefaciliteerd door Het Kunstgilde Genemuiden, we hopen op deze wijze elkaar te ontmoeten en te inspireren om in de toekomst Het Kunstgilde te versterken. De spelregels voor dit evenement en de schriftelijke opgave hiervoor kan vanaf vrijdag 10 maart in ’t Olde Staduus. Of per mail aan Johan Voorhorst kunstgildegenemuiden@gmail.com

iconWat is er nog meer te doen?

vanaf 10 mrt
Expositie Ongekend Talent

Expositie Ongekend Talent

10 maart 2023 't Olde Staduus
1 apr
Het Oude Stoomgemaal zoekt vrijwilligers

Het Oude Stoomgemaal zoekt vrijwilligers

01-04-2023 Stoomgemaal Mastenbroek
15 apr
Jamsessie in d'Overtoom

Jamsessie in d'Overtoom

15 april 2023 d'Overtoom Genemuiden
Bekijk alle activiteiten